Onze producten

Al onze droge worsten worden volgens oud-Hollands recept op ambachtelijke wijze bereid en gedroogd. Hiervoor wordt vlees van uitstekende kwaliteit gebruikt, van erkende slagers. Al onze droge worsten zijn glutenvrij.

De streekgebonden droge worsten worden bereid in de desbetreffende regio. Zo bent u verzekerd van een authentiek streekproduct, gemaakt naar traditioneel recept. Bekijk ons heerlijke assortiment:

Madame Jeanette

De Madame Jeanette is een lekkere pittige droge worst waar de hete en aromatische Surinaamse pepersoort Madame Jeanette door is verwerkt.

Walnoot

De droge worst Walnoot is bereid met stukjes walnoot, wat de worst een heerlijk zachte, nootachtige smaak geeft.

Spaanse Fuet

De Spaanse droge worst Fuet wordt bereid volgens oud-Catalaans recept en heeft een ietwat zoete en licht gepeperde smaak. Tijdens het drogen ontstaat het witte schimmel-laagje, dat de worst een karakteristieke smaak geeft.

Beef Jerky

De Beef Jerky zijn smakelijke dunne plakjes gekruid en gedroogd vlees. Beef Jerky bevat weinig vet, is caloriearm en bevat veel eiwitten. Hierdoor is de snack ook erg geliefd bij sporters.

Biltong

Biltong is de naam voor reepjes gedroogd vlees en is een populaire snack in Zuid-Afrika. Door de speciale bereiding behoudt de Biltong de natuurlijke vleessmaak. Voor deze lekkernij importeert Topworst de kruiden speciaal uit Zuid-Afrika.

Friese droge worst

De Friese droge worst wordt voor het drogen op turf gerookt en ontleent hieraan de specifieke en verfijnde rooksmaak.

Groninger droge worst

De Groninger droge worst heeft een grove structuur en is bereid met lekker veel kruidnagel. Dit geeft de worst een typerende en krachtige smaak.

Twentse droge worst

Kenmerkend voor de Twentse droge worst is de grove structuur en de lekkere pepersmaak. Net als de Drentse droge worst heeft ook de Twentse droge worst een stevige bite.

De Gelderse Harderein Mediterrane

De Gelderse droge worst Harderein Mediterrane wordt bereid met vers spek en is heerlijk gekruid met Mediterrane kruiden en specerijen.

Drentse droge worst

De Drentse droge worst, ook bekend als harde- of kosterworst, is een droge vettige worst met een heerlijke volle vleessmaak en een stevige bite.